Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

24V Electric Portabil de Tăiere Văzut Reîncărcabilă Mini Ferăstraie Electrice Portabile fără Fir Taiere Rapida de Logare de Tăiere pentru prelucrarea Lemnului 0
24V Electric Portabil de Tăiere Văzut Reîncărcabilă Mini Ferăstraie Electrice Portabile fără Fir Taiere Rapida de Logare de Tăiere pentru prelucrarea Lemnului 1
24V Electric Portabil de Tăiere Văzut Reîncărcabilă Mini Ferăstraie Electrice Portabile fără Fir Taiere Rapida de Logare de Tăiere pentru prelucrarea Lemnului 2
24V Electric Portabil de Tăiere Văzut Reîncărcabilă Mini Ferăstraie Electrice Portabile fără Fir Taiere Rapida de Logare de Tăiere pentru prelucrarea Lemnului 3
24V Electric Portabil de Tăiere Văzut Reîncărcabilă Mini Ferăstraie Electrice Portabile fără Fir Taiere Rapida de Logare de Tăiere pentru prelucrarea Lemnului 4
24V Electric Portabil de Tăiere Văzut Reîncărcabilă Mini Ferăstraie Electrice Portabile fără Fir Taiere Rapida de Logare de Tăiere pentru prelucrarea Lemnului 5

24V Electric Portabil de Tăiere Văzut Reîncărcabilă Mini Ferăstraie Electrice Portabile fără Fir Taiere Rapida de Logare de Tăiere pentru prelucrarea Lemnului

272.53lei 196.22lei

Etichete: baterie drujba, lama văzut, mini lemn, fierastraie, ferăstrău lemn, drujba cu acumulator, joc portabil player, drujba gasolin, circular fierăstrău circular, portabil mini drujba, decor acasă.

Cantitate

SKU: f10491

Puncte:

1、Operare Manuală: Cantareste doar 0,7 kg, total lengthonly 33 cm (13 inchi).Femeile pot controla cu ușurință și de a folosi, nu se simt obosit după ore lungi de lucru.

2、Eficienta de Taiere: cupru Pur cu motor puternic de putere, nevoie de doar 10 secunde pentru a debita busteni cu diametrul de 15cm (timp specific variază cu dimensiunea reală și duritate de lemn).Potrivit pentru tăierea lemnului, copac tunderea și grădinărit.

3、Motor la Supraîncălzire Protecție: protecție la supraîncălzire motor dispozitiv de protecție va fi declanșat la fiecare 20 de minute după utilizarea motorului.Vă rugăm să așteptați ca motorul să se răcească înainte de a continua să-l folosească pentru a proteja durata de viață a văzut.

4、Puternic Sistem de Putere: Foloseste ghid de înaltă calitate, în lanț, care a fost profund stins pentru a asigura buna tăiere.Dinți de lemn design, face drujba blocat pe ramuri, tăiere mai eficient și mai rapid.

5、Non-alunecare Mâner: integrat placă de ghidare poate disipa rapid caldura, anti-drop și anti-uzură.Non-alunecare mâner confortabil să dețină.Drujba comutare se poate regla viteza în funcție de intensitatea și necesare viteză de tăiere în funcție de condițiile de funcționare.

Caietul de sarcini:

Putere de intrare nominală: 550 (w)

Alimentare tip: baterie reîncărcabilă litiu-baterie tehnologie

Capacitatea bateriei: 1500 mA

Tensiune nominală: 110-220V

Viteza nu-sarcină: 3000 (rpm)

Adâncime de tăiere în lemn: 80 (mm)

Adâncime de tăiere în conducta: 80 (mm)

Ferăstrău dimensiune/diametru: 110 (mm)

Maximă de tăiere grosime: 80 (mm)

Net greutate: 0,7 kg

Aplicație: pomi fructiferi tăierea și exploatarea

Greutate pachet: aproximativ 1300g

Culoare: negru

Placă de ghidare lungime: 4 cm

Lanțul de viteza: 5m/s

Tensiune de alimentare: 24V

Motor: magnet puternic motor

Lanț: lectură rapidă de ajustare

Lista De Ambalare:

1*Portabil Drujba

1*Baterie

1*Încărcător

1*Șurubelniță

1*Cheie

1*Instrucțiuni

Notă:

Atunci când instalarea de lanț, vă rugăm să rețineți că 3 dinți trebuie să fie în afara, lanțul nu poate fi reglat la cea mai strânsă, în caz contrar, lanțul se va rupe.

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin Fetish-world.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Fetish-world.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.



  • Diametru Lama: 110mm
  • Cerere: Lemn De Văzut
  • Max. Adâncime De Tăiere: 80mm
  • Puterea Nominală De Intrare: 550w
  • Numărul De Model: Electrice ferăstrău cu lanț
  • Sursa De Alimentare: Baterie
  • Utilizare: DIY acasă
  • Putere: 500W-799W
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tensiune Nominală: 24V
  • Văzut De Tip: Mini Văzut
  • Max. Lățimea De Tăiere: 80mm
  • Nu-Sarcină De Viteză: 3000RPM
  • Greutate: 1300g
  • Nume De Brand: VAHIGCY