Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Pentru Nissan Patrol Y62 Orientul Mijlociu versiune 2010-2 BUC Lampă de Ceață Față, Grila 0

Pentru Nissan Patrol Y62 Orientul Mijlociu versiune 2010-2 BUC Lampă de Ceață Față, Grila

204.36lei

Etichete: nissan patrol y62 grila 2020, nissan patrol, led nissan patrol, y62, nissan patrol y62, nissan patrol y61, rim y62, nissan patrol y62 2015, 2018 nissan armada, ușa y62.

Cantitate

SKU: f113384

Descriere produs Brand Lampă de Ceață Față Numarul Parte QWD356232 Interbancare Parte Numărul Lămpilor de Ceață Trim Altă Parte Numărul Pentru Nissan Patrol Y62 Orientul Mijlociu versiune 2010-15 Plasarea pe Vehiculul din Față,Stânga,Dreapta Finisaj de Suprafață Pentru Nissan Patrol Y62 Garanție 2 Ani Țara/Regiunea de Fabricație China a Înlocuit o Parte Numărul Lămpilor de Ceață UPC 190672130706 - Montarea: Pentru Nissan Patrol Y62 Orientul Mijlociu versiune 2010-2015

2 BUC Lampă de Ceață Față, Grila - Stare: 100% de Brand Nou W/ Înaltă Calitate

- Material: de Înaltă Calitate Durabil ABS Tapiterie

- Pachetul include: Atât Pentru Partea Stanga si Dreapta,2 BUC

Plata detalii Livrare Termeni de vânzări Despre noi Contactați-ne Plată 1.Vom accepta numai PayPal.

2.Plata trebuie să fie primite în 7 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei.

3.Vă rugăm să lăsați note pentru o cerere specială (e.g.Culori sau Dimensiuni) în ebay notă atunci când veți plăti pentru.

4.Orice cerere specială nu poate fi acceptată după 48 de ore de la plată, pentru că cele mai multe dintre comenzile vor fi procesate în termen de 2 zile și expediate detalii Livrare marea Britanie, Canada, Australia, Franța, Rusia, Ucraina, Arabia Saudită, Israel, Norvegia, Brazilia.(Prin China e-Pachete de 7-12 zile să ajungă și să ofere numărul de urmărire.)

Alte țări și regiuni vor folosi cel mai rapid transport, cum ar fi Fedex/DHL și să ofere numărul de urmărire.Rezultate costurile suplimentare de transport, vor fi furnizate de către cumpărător.DHL și Fedex de transport proiectului nevoie de numărul de telefon,astfel încât vă rugăm să lăsați-mi numărul. 1. Am expediat în întreaga Lume.

2. Putem livra comenzi în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată.

3. Articol trimis de CHINA Post Airmail, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 45 de zile.Proiectul cu numărul de urmărire

Dacă aveți nevoie pentru a alege EMS, vă rugăm să ne contactați.Dar nevoia de a taxa suplimentar costurile de transport.

4. Deivery timp depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile.Dacă nu primiți elementul after30 zile,vă Rugăm să ne contactați, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea.

Contactati-ne prin mesaj dacă există orice întrebări sau probleme cu produsul, vom face noastre cele mai bune pentru a găsi răspunsul și de a rezolva problema pentru tine.Noi respectam fiecare client si sper ca vom putea fi tratate la fel. :)

Suntem profesional de decor masina dealer-ul, dacă doriți pentru a face masina ta un aspect stralucitor, vă rugăm să ne contactați.

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru,vă rugăm să lăsați-PATRU 5-Detaliate de Vânzare de Rating (DSR),Multumesc!

Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau a bunurilor,vă rugăm să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă mulțumim pentru înțelegere.Termeni de vânzări 1.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Netural sau feedback-ul Negativ, dacă nu sunteți mulțumit de serviciul sau produsele noastre.O bună comunicare este util pentru ambele dintre noi pentru a rezolva orice probleme și probleme.Ne sunt promițătoare pentru a încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii și satisfacție de 100% pentru valoroase cumpărător ca tine

2.Toate elementele sunt noi.Dacă nu este în noi condiții, restituirea este oferit.În caz contrar, de înlocuire pot fi oferite pentru produsul defect.Facem schimb sau dau la vânzător credit a cumpărătorului.

3.Vă rugăm să ne e-mail pentru a se întoarce, și de schimb taxele de transport și manipulare sunt non-rambursabile.

4.Clienții sunt responsabili pentru a reveni shippment taxă, cu excepția greșit transport sau produse defecte.Despre noi, Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialisti 24 de Ore pe Zi, 7 Zile pe Săptămână, și vă vom răspunde cât mai repede.Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore, vă rugăm să verificați spam-ul de e-mail sau cutia rugăm să re-trimite-l la noi.Contactați-ne Ne-am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV.Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru, fără nici un contact.Dacă nu ați primit element în 30 de zile, vă rugăm să ne contactați și vom aranja rambursare.



  • Altă Parte Numărul: Lampa De Ceață
  • Schimb Numărul Parte: Lampa de ceață tapiterie
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Numarul Parte: QWD356232
  • Nume De Brand: Punct de REFERINȚĂ