Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Multifuncționale de 360 de grade Magnet Anti-toamna Lanterna 90 de grade Rotative Titularul Lampă de Încărcare USB 0
Multifuncționale de 360 de grade Magnet Anti-toamna Lanterna 90 de grade Rotative Titularul Lampă de Încărcare USB 1
Multifuncționale de 360 de grade Magnet Anti-toamna Lanterna 90 de grade Rotative Titularul Lampă de Încărcare USB 2
Multifuncționale de 360 de grade Magnet Anti-toamna Lanterna 90 de grade Rotative Titularul Lampă de Încărcare USB 3
Multifuncționale de 360 de grade Magnet Anti-toamna Lanterna 90 de grade Rotative Titularul Lampă de Încărcare USB 4
Multifuncționale de 360 de grade Magnet Anti-toamna Lanterna 90 de grade Rotative Titularul Lampă de Încărcare USB 5

Multifuncționale de 360 de grade Magnet Anti-toamna Lanterna 90 de grade Rotative Titularul Lampă de Încărcare USB

51.86lei

Etichete: xhp200, 18650 flash, lanterna led-uri, baterie de lanterna, e2a, 90 de grade lanterna, titan lanterna, felinar galben, 26650 led, jetbeam jet.

Cantitate

SKU: f13981

Caracteristici Principale

【90 de grade Rotative Titularul Lampă】 două-in-one de proiectare de rotație unghi drept este mai convenabil pentru iluminat.Lanterna/L-în formă de lumină de lucru poate fi schimbat în orice moment.Rotativ suport lampă facilitează adânc-unghi de muncă și este potrivit pentru sarcini tactice, portabile de iluminat, activități industriale, auto și de întreținere.

【Înapoi Clip de Design】 lanterna vine cu un cauciuc ecologic înapoi clip, care nu va tăia mâinile.Puteți închide lanterna ferm pe curele, rucsaci, și alte articole de îmbrăcăminte prin spate clip pentru a elibera mâinile cu ușurință.

【Coada Magnetica Design】 Există un built-in magnet la coada lanternei, permițându-lanterna pentru a fi atașat la suprafața de fier obiect de metal, în orice moment, oriunde, și la diferite unghiuri.Prin urmare, în timpul lucrărilor de întreținere, lanterna poate fi inversat pentru a ilumina.

【360 de grade de Rotație De Coada】 După partea de jos a lanternei este atașat la suprafața de metal de un magnet, corpul poate fi rotit la orice unghi.Deci se poate ilumina orice colț și de a îmbunătăți eficiența de lucrări de întreținere.

【USB de Încărcare】T aici este ascuns un port USB de încărcare de la lanterna.Nu cablu de încărcare este necesară, și poate fi ușor adaptate la orice port, astfel încât să puteți încărca oriunde, cum ar fi automobile, computere, mobile și surse de alimentare.

【Cinci Moduri de Iluminare】 butonul De lumină este un cauciuc rezistent la apa comutatorul.Modurile sunt împărțite în cinci tipuri: XPG lumină puternică, XPG lumină scăzută, COB lumina alba, COB lumina roșie, și COB lumina roșie intermitentă.Nu numai întâlnește zilnic de iluminat, dar, de asemenea, poate fi folosit pentru a solicita ajutor în domeniu.

【COB Partea de Iluminat】 partea de iluminare a lanternei poate oferi o zonă mare de lumină puternică din apropiere, care poate înlocui camping lumini, proiectoare, tabăra de lumini și lumini de lucru, în toate aspectele.

【Ultra Luminos】 Echipat cu LED-uri U2 wick, combinate cu galvanizare reflector, ușor și stabil ilumina intreaga camera sau ilumina obiecte de până la 413 metri!Este de 10 ori mai luminos decât vechea lampă cu incandescență.În aer liber de iluminat poate fi folosit pe timp de noapte.

【Robust Și Durabil】 Impermeabil clasa IP65, complet adaptabil la toate tipurile de vreme rea.Pe coajă din aliaj de aluminiu face mai robust, eficient anti-cădere, de compresiune și de a extinde foarte mult durata de viață.

【Două Dimensiuni】 Există două dimensiuni de lanterne, singura diferență este dimensiunea și greutatea.Mai mici lanterne poate fi folosit ca far faruri din cauza lor greutate excelent.Puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră.Folosind Metode

Caietul de sarcini numele Produsului Greutate S: 139 G

L: 220G

Continut pachet Multifuncțional de 360 de grade Magnet Anti-toamna Lanterna × 1

Hârtie De Ambalaj × 1

Material Aliaj de Aluminiu Putere Maximă de Ieșire 10W cel mai Lung Timp de Lucru 3~5 / 4~6 Ore Culoare Negru Dimensiune Produs

Notă din Cauza diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.