Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Masina de acoperire ABS Cromat cap fata spate citit lectură lumina acoperiș cadru comuta butonul trim Pentru Mitsubishi ASX 2013 0
Masina de acoperire ABS Cromat cap fata spate citit lectură lumina acoperiș cadru comuta butonul trim Pentru Mitsubishi ASX 2013 1
Masina de acoperire ABS Cromat cap fata spate citit lectură lumina acoperiș cadru comuta butonul trim Pentru Mitsubishi ASX 2013 2
Masina de acoperire ABS Cromat cap fata spate citit lectură lumina acoperiș cadru comuta butonul trim Pentru Mitsubishi ASX 2013 3

Masina de acoperire ABS Cromat cap fata spate citit lectură lumina acoperiș cadru comuta butonul trim Pentru Mitsubishi ASX 2013

64.09lei 61.53lei

Etichete: pastă de tip comutator, jog comutator, 4g18 lancer, scaun auto capac pentru ford galaxy, comutator pentru citroen, kia spate, masina noutate, outlander partea autocolant, amg bara w212, FESTON.

Cantitate

SKU: f154910

Despre NOI

Compania noastră sa concentrat pe producția și vânzările de piese auto, piese auto prin design îmbunătățit actualizări pentru a face masinile mai frumos și durabil.Dacă sunteți o persoană mașină, veți ști ce este un lucru necesar.

Principalele produse includ diverse modele de masini de Accesorii de Interior și Exterior, accesorii , și așa, de exemplu: a pedalei de Accelerație, mânerele ușilor și boluri, cheie cazuri, Spate Fata panoului ornamental, și așa mai departe.

Transport

1) folosim China Post Air Mail pentru a va trimite produsele să fie liber .Putem trimite, de asemenea, produse de către EMS, DHL, Fedex, UPS-uri în funcție de cerințele dumneavoastră , iar noi vă va oferi rapid de transport maritim, dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

2) de Obicei, ne trimite pachetul prin China Post Air Mail.Timpul de livrare de la 7 la 35 de zile

3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

4) Dacă este necesar, puteți lăsa un mesaj pentru a ne spune cât de mult ai vrea să scrie pe ambalaj.

5) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

Plata

1) Vom accepta Alipay, visa, West Union, transfer bancar, TT .Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Returnare Și Rambursare

1) Vom accepta să se întoarcă acest articol, dacă nu-ți place după ce ai obținut.Dar trebuie să plătească costul de transport maritim atunci când trimiteți-l înapoi.Adresa noastra de returnare este scris pe Fetish-world.ro , așa că vă rugăm să trimiteți elementul înapoi la adresa corectă.Dacă nu puteți găsi, vă rugăm să ne contactați, atunci va vom oferi detalii cu privire la adresa noastră.

2) Guangzhou Qingfu Autoparts oferim mereu șase luni de garantare , înseamnă că și ordinea închis după câteva zile, și ai putea obține încă de garantare de la noi!Am putea să vă dau un discount pentru urmatoarea comanda sau trimite aleatoriu darul de a reduce intors costa, vă rugăm să înțelegere.

3) Dacă nu ați primit elementul și această situație durează de la a 35-a zi, vă rugăm să ne contactați.O RAMBURSARE COMPLETĂ, vor fi emise la tine cu NICI o SCUZĂ.Nu vrem să vă dau un rău experiență de cumpărare chiar și atunci când de transport maritim este în afara controlului nostru.

4) Dacă nu vrei să restituie plata dvs., ne puteți cere să retrimită unul nou la tine LA o DATĂ, nu este nici o problema.Suntem fericiți să facem până când sunteți mulțumit.

5) Dacă este dificil pentru tine pentru a obține USD plata din străinătate, ne puteți cere să resping unul nou, atunci va vom oferi un nou număr de urmărire.Nu este nici o problema.

Contactati-ne

Dacă aveți orice întrebări cu privire la transportul maritim și de calitate, pls nu ezitați să ne contactați.Vom rezolva asta pentru tine în termen de 24 de Ore.

Notă :prețul nu include orice taxă sau zone îndepărtate cost suplimentar .Pls lasa-ne adresa de e-mail în caz de orice neclar multumesc.

Feedback-ul



  • Extern De Certificare De Testare: ISO9001
  • Nume De Brand: GUANG-E
  • Lățime Produs: 1cm
  • Articol Greutate: 0.25kg
  • Numele Modelului: SDADSA6F546F56
  • Tip De Element: Interior Semifabricate
  • Element De Lungime: 1cm
  • An: 2013-2015
  • Tip De Material: ABS Cromat
  • Înălțime Element: 1cm