Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

DC5-38V Multifuncțional Voltmetru Ampermetru Electronic de Încărcare a Bateriei Monitor Tester 0
DC5-38V Multifuncțional Voltmetru Ampermetru Electronic de Încărcare a Bateriei Monitor Tester 1
DC5-38V Multifuncțional Voltmetru Ampermetru Electronic de Încărcare a Bateriei Monitor Tester 2
DC5-38V Multifuncțional Voltmetru Ampermetru Electronic de Încărcare a Bateriei Monitor Tester 3
DC5-38V Multifuncțional Voltmetru Ampermetru Electronic de Încărcare a Bateriei Monitor Tester 4
DC5-38V Multifuncțional Voltmetru Ampermetru Electronic de Încărcare a Bateriei Monitor Tester 5

DC5-38V Multifuncțional Voltmetru Ampermetru Electronic de Încărcare a Bateriei Monitor Tester

25.52lei 20.40lei

Etichete: baterie bluetooth monitor, baterie monitor, tester fluke, caz fluke, Baterie de 12v monitor, clemă de măsură fluke, electronice test de sarcină, încărcare electronică tester, tester baterie, rezistor de sarcină electronic.

Cantitate

SKU: f15901

Caracteristici:

Circuitul de masura atrage putere de la sursa de port de intrare și nu are nevoie de o suplimentare de alimentare.

Ecran LCD care poate afișa tensiune, curent, putere, de descărcare de gestiune mAH, timp de descărcare de gestiune și temperatura de funcționare.

Protecție completă mecanism cu diverse protectii cum ar fi subtensiune, protecție la supratensiune, supracurent, birui de protecție, de protecție supratemperatură, ore suplimentare de protecție și de peste capacitate.

Suprapreț și overdischarge de control a bateriei poate fi realizată prin setarea corespunzătoare de protecție subtensiune și supratensiune protecție praguri.

Cronometrat și cuantificate baterie de încărcare și descărcare poate fi realizată prin setarea corespunzătoare timeout de protecție și asupra capacității de protecție a pragurilor.

Pachetul inclus:

1 * DC5-38V Baterie Tester Voltmetru ampermetru electronic load monitor încărcător tester

-----------------------

Produsului detaliate:

1, ecran LCD

În modul normal, pe LCD se afișează tensiunea de intrare și temperatura de funcționare, în sensul creșterii; downlink arată în timp real de curent, puterea, capacitatea și timpul de descărcare.

În modul protejat, ecranul LCD afișează un cod de protecție.

În modul de setare, ecranul LCD afișează diferite de setare parametru coduri și parametru praguri.

2, sunet și lumină alarmă

Atunci când producția de tensiune ampermetru este activată, RULA indicator este întotdeauna pe și soneria nu sună; atunci când este oprit, termen indicatorul este stins, iar soneria nu sună.După intrarea în modul de protecție, soneria va scadea de alarmă și indicatorul va clipi.

3, de încărcare și descărcare a capacității și ora automat statistici, atâta timp cât producția este pornit (RUN indicator este întotdeauna pornit) pentru a porni statistici, opriți de ieșire (RUN indicatorul nu este aprins), stop statistici, de putere-jos statisticile sunt eliminate în mod automat, în ecranul de capacitate și de timp atunci Când interfața este apăsat, apăsați lung butonul corespunzător datele pot fi șterse.Vă rugăm să clar statisticile înainte de a începe statisticilor.Maxim de descărcare de gestiune capacitate (OAH) și maximă de descărcare de gestiune de timp (OHP) poate fi setat la activat sau la dezactivat în modul de setare (implicit off).După deschidere, valoarea de prag poate fi stabilit.Atunci când pragul este depășit, producția este oprită automat și alarma alarme.Bateria este încărcată și descărcată.

4. Prin setarea corespunzătoare de protecție la supratensiune prag și subtensiune protecție prag, la suprapreț și overdischarge de control a bateriei poate fi realizat.Pentru detalii privind operarea, consultați secțiunea 4.4 Aplicarea Produsului Exemplu.

5. Perfect software-ul și hardware-ul de mecanism de protecție, și software-ul de protecție prag poate fi ajustat.După ce software-ul de protecție, producția este oprită.

Protecție Hardware:

Modulul port de intrare are proprietati anti-reverse protecție, și conexiune inversă nu arde.

Software-ul de protecție:

OVP protecție supra-tensiune (implicit 38V, poate fi setat de tine, dupa protecție supra-tensiune, RULA indicatorul clipește, tv LCD interfață afișează OVP.În de încărcare a bateriei, setarea corespunzătoare pragului poate preveni eficient baterie suprapreț);

De protecție la supracurent OCP (implicit 5.5-O, poate fi setat de tine, după supracurent, RULA indicatorul clipește, tv LCD afișează OCP);

OPP peste protecție de putere (implicit 200W, poate fi setat de tine, după peste protecție de putere, ALERGA indicatorul clipește, tv LCD afișează OPP);

OTP peste temperatura de protecție (implicit 80 °C, poate fi setat de tine, după peste temperatura de protecție, a ALERGA indicatorul clipește, tv LCD arată OTP);

LVP protecție subtensiune (implicit 4,8 V, poate fi setat de tine, după subtensiune protecție, a ALERGA indicatorul clipește, tv LCD arată LVP, într-descărcare a bateriei de testare și alte aplicații, setați corespunzător LVP, poate preveni eficient baterie peste-de descărcare de gestiune, astfel încât să nu deteriora bateria

6, tensiune și curent contor de ieșire este activată în mod implicit.

7, toate setabile parametrii de suport power-down de stocare.

Produs interfață detalii

1, normal mode interface

Notă: apăsați Scurt butonul SW pentru a comuta afișajul de curent, de putere, de descărcare de gestiune și capacitatea de gestiune a orei de afișare.Apăsați și țineți apăsat SW buton pentru a comuta afișajul de tensiunea și temperatura de afișare.AFARĂ este afișat când ieșirea este activată, și nu este afișat atunci când producția este oprită.

2, modul de protecție de interfață

Notă: atunci Când parametrul măsurat de tensiune ampermetru depășește setați parametrul de prag, a intra în modul de protecție, afișa codul de protecție, de ieșire este oprit, LED-ul se aprinde intermitent, iar soneria de alarmă.În modul protejat, apăsați butonul pentru a ieși din modul de protecție.



  • De Măsurare Gama De Curent: Ca descriere
  • Timp: 828
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • De Măsurare Gama De Tensiune: Ca descriere
  • Temperatura De Operare: în condiții normale
  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: /
  • Dimensiuni: ca spectacol cinematografic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Clasa De Precizie: Ca descriere

Craigrad

2020-12-06

Fast delivery , everything arrived well packed and undamaged.