Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Completați Interior sistem kit pentru bărci de până la 12 mt. (40ft.) 0
Completați Interior sistem kit pentru bărci de până la 12 mt. (40ft.) 1

Completați Interior sistem kit pentru bărci de până la 12 mt. (40ft.)

1 362.63lei

Etichete: barca din pvc, rc cârmei, jabsco, barca cu motor echipament, barca conduce, brompton stem, hidraulic sistem de directie pentru motoare outboard, seastar hidraulic vas de direcție, led-uri lampa de barca, hidraulic sistem de directie.

Cantitate

SKU: f164680

Completați Interior sistem kit pentru bărci de până la 12 mt. (40ft.)

Caracteristici: Pompa intarit , presate la cald aluminiu Adonized pompa de casă, fabricate de precizie CNC casa Cilindru făcute la rece se înece, călit aluminiu Universale accesorii, XMFUDU de direcție poate fi utilizat în fiecare tip de motoare inboard.Ușor de instalat 5.9 se Transformă blocare pentru a bloca

Include:

Pompa de 18cc./rev Max.80 bar Accesorii incluse

Cilindru 103.6 cc accident vascular Cerebral: 150mm Accesorii incluse

Furtun Gemene de 7+7m Accesorii incluse

Notă : Dacă aveți nevoie pentru furtun este dincolo de 7+7meter twin furtun,vă Rugăm să ne anunțați.

Fabrica Noastra

Certificare CE Factura de încărcare pentru colaboratorii nostri

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) Pentru costul de transport maritim,ai putea trimite adresa la noi pentru a verifica din nou.(Cu Excepția Rusiei) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Potrivit Fetish-world.ro Politica,fiecare colet va fi declarată valoarea același cu magazinul nostru.Dacă aveți întrebări,vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine. 1. Am mandat să originale cu amănuntul cumpărător care FUDU Produse au fost fabricate liber de defecte de material și de manoperă. 2. Această garanție este eficient timp de doi ani de la data achiziționării,cu excepția că în cazul în care FUDU produse sunt utilizate în scop comercial sau în orice închiriere sau de activitate producătoare de venituri,atunci această garanție este limitată la un an de la data achiziționării. 3. Ne va furniza un produs înlocuitor fără taxă,pentru orice FUDU produs întâlnirea această garanție,care se restituie(freight prepaid)în perioada de garanție la distribuitorul de la care și atunci când astfel de produse au fost achiziționate. 4. Într-un asemenea caz FUDU produse găsit a fi defect și acoperite de această garanție,va fi înlocuit la FUDU opțiune,și s-a întors de la dealer. 1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră ede dezvoltare,Astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Mulțumesc foarte mult. 2.Nu lăsați Feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutor,vă rugăm să nu ezitați să Contactați cu noi, dacă aveți orice problemă.Feedback-ul este viața noastră,înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună,Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil,vă Mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 20 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.



  • Material: ALIAJ
  • Nume De Brand: XMFUDU
  • Dimensiune: 59*49*16
  • Tip: Direcție kit

Rockercarillas

2021-02-04

matching the description, although stroke is 175 mm.