Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

10 Metri OBD2 OBD II Masina Cablu de Extensie Conectori 16PIN de sex Masculin La Feminin Conector 10m Pentru Auto Transport Gratuit 0
10 Metri OBD2 OBD II Masina Cablu de Extensie Conectori 16PIN de sex Masculin La Feminin Conector 10m Pentru Auto Transport Gratuit 1
10 Metri OBD2 OBD II Masina Cablu de Extensie Conectori 16PIN de sex Masculin La Feminin Conector 10m Pentru Auto Transport Gratuit 2
10 Metri OBD2 OBD II Masina Cablu de Extensie Conectori 16PIN de sex Masculin La Feminin Conector 10m Pentru Auto Transport Gratuit 3
10 Metri OBD2 OBD II Masina Cablu de Extensie Conectori 16PIN de sex Masculin La Feminin Conector 10m Pentru Auto Transport Gratuit 4
10 Metri OBD2 OBD II Masina Cablu de Extensie Conectori 16PIN de sex Masculin La Feminin Conector 10m Pentru Auto Transport Gratuit 5

10 Metri OBD2 OBD II Masina Cablu de Extensie Conectori 16PIN de sex Masculin La Feminin Conector 10m Pentru Auto Transport Gratuit

148.61lei 111.45lei

Etichete: OBD2 Scanner, softwar, maxicom, hud, 24v obd, limba finlandeză, 2 elm, kess, ap200, motor auto tester.

Cantitate

SKU: f181516

10 Metri OBD2 16PIN de sex Masculin la Feminin Conector

Lista de pachete:

1buc x 10 Metri OBD2 16PIN de sex Masculin la Feminin Conector

ShangJia OBD nu oferă doar en-gros și cu amănuntul de servicii, dar, de asemenea, oferi Drop-serviciu de transport maritim peste tot în lume!

Ne vom asigura că produsele ajung în siguranță la adresa pe care le furnizați în scopul de mesaj.Nu vom scrie site-ul nostru sau orice furnizor de informații pe ambalaj.

1.Dupa ce faceti comanda, va vom livra elementul cât mai repede posibil.

2.Am expediat prin DHL/UPS/FedEx/TNT/EMS/FEDEX/HKPAM și-ți dau numărul de urmărire(procesul durează aproximativ o jumătate de zi sau o zi).

3.Timpul de expediere este de aproximativ 3~5 zile prin DHL/UPS/FedEx/TNT,10 zile de către EMS,de 20 de zile prin HK Post Air Mail sau Singpore Post.

4.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face elementul ajunge la timp.Ca de curierat,caracterul și obiceiurile locale,poate, uneori, va fi amânată.Înțelegerea dvs. va fi foarte apreciat.

5. Dacă adresa este loc de la distanță prin DHL/UPS/TNT,va trebui să adăugați mai 36usd.

6.Atunci când pachetul ajunge la obiceiurile locale,vă rugăm să contactați vamal acum și predarea tarifare, taxa depinde de țara ta,dacă nu ți-ai plătit tariful,nu puteți obține pachetul,și nu vom abandona pachetului de servicii,dacă doriți să se întoarcă înapoi,ar trebui să plătească pentru shippment.

1. Toate produsele sunt absolut noi, și bine testate înainte de expediere.

2. Produsele vor fi bine ambalate cu bule de aer plic sau cutie de carton.

Dacă produsul este deteriorat în timpul transportului sau orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați.Noastre profesionale technicist va ajuta la o dată.

Vă rugăm să NU deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta, nu este cel mai bun mod de a slove problema.Vă mulțumesc!

3. Am promisiunea de 3 ani de garanție și durata de viață de serviciu.Dacă orice problemă de calitate,putem repara gratuit în 1 an.

4. După 1 an, vom mai furniza serviciul de reparatie, doar percepe taxă de bază.Aceasta este afacerea noastră, și ne-a făcut promisiunea.

5. Oferim suport tehnic pe tot parcursul vieții și după-servicii post-vânzare.

Succesul nostru depinde de sprijinul dumneavoastră.Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne dea feedback-ul cu 5 stele.Ea ne va inspira pentru a fi mai bine!



  • Numele Modelului: 10m cablu de extensie
  • Versiune Hardware: 10m cablu de extensie
  • Transport: Rapid și în condiții de Siguranță
  • Caracteristici Speciale: cablu de conectare
  • Versiune Software: 10m cablu de extensie
  • Tip De Element: Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
  • Nume De Brand: autool
  • Calitate: înaltă și Constantă
  • Peformance: Excelent

Antonmateratco

2020-10-25

13.10 ordered, 23.10 came. Thank you.

Ironstoun

2020-12-15

Good