Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

ONEVER Bluetooth Car Kit Transmitator FM MP3 Player auto fm transmitter Pentru xiaomi roidmi 2s auto mp3 player usb 0
ONEVER Bluetooth Car Kit Transmitator FM MP3 Player auto fm transmitter Pentru xiaomi roidmi 2s auto mp3 player usb 1
ONEVER Bluetooth Car Kit Transmitator FM MP3 Player auto fm transmitter Pentru xiaomi roidmi 2s auto mp3 player usb 2
ONEVER Bluetooth Car Kit Transmitator FM MP3 Player auto fm transmitter Pentru xiaomi roidmi 2s auto mp3 player usb 3
ONEVER Bluetooth Car Kit Transmitator FM MP3 Player auto fm transmitter Pentru xiaomi roidmi 2s auto mp3 player usb 4

ONEVER Bluetooth Car Kit Transmitator FM MP3 Player auto fm transmitter Pentru xiaomi roidmi 2s auto mp3 player usb

96.30lei 59.71lei

Etichete: transmițător fm mp3, oneplus transmițător fm, signstek transmițător fm, albastru, onever bărbați, aspirator xiaomi dreame v9 am, roidmi xiaomi, kit bluetooth, roidmi 3s mic, fm transmitt.

Cantitate

SKU: f18325

Caracteristici: Built-in porturi USB duale cu un QC3.0 încărcător.Suport de încărcare rapidă cu dispozitiv de până la 4X mai rapid decât standard de încărcătoare, capabil sa incarce dispozitive compatibile la 80% în doar 35 de minute.Identifica automat toate tipurile de telefoane mobile / tablete / mp3 / mp4, de a oferi și de ieșire cel mai bun și cel mai rapid de încărcare curent.La îndemână port USB suplimentar înseamnă că puteți încărca un alt dispozitiv rapid în timp ce sunteți de conducere.Toate - Zinc din aliaj de metal de frontiere.Adopta noua tehnologie, nu numai a crescut durabilitatea, dar, de asemenea, face să arate mai frumos.Suport conexiune Bluetooth.Îl puteți folosi pentru a reda muzica de pe smartphone sau a răspunde la un apel cu mâinile libere.Transmițător FM functioneaza la 12V/24V de vehicule.Este ușor pentru a vă bucura călătoria dvs. mai bine cu tot felul de programe.Built-in microfon caracteristică suporta hands-free telefon de asteptare precum și reapelare ultimul apel și difuzare de voce.Actualul nivel de tensiune a bateriei pot fi detectate și afișate pe ecranul LCD în timp ce mașina începe.Bluetooth In Masina Transmițător FM funcționează cu cele mai multe dispozitive compatibile Bluetooth, cum ar fi iPhone, iPad, iPod, HTC, Galaxy, Blackberry și multe altele.Caietul de sarcini: Tip: Bluetooth Transmițător FM Material: ABC, Argintiu Cantitate: 1 buc Element de Culoare: Space gray și Argint Versiune Bluetooth:Bluetooth 2.1 Bluetooth Muzica de Prelucrare: A2DP Fișiere Suportate: MP3/WMA/FLAC FM Gama de Frecventa: 87.6-107.9 MHz Bluetooth Distanța Efectivă: Până la 10m / 32.8 ft FM Distanța Efectivă: Funcție: de a Construi în MICROFON, Hands free vorbind, A2DP muzica de joc Tensiune de Lucru: DC 12-24V Output 1: QC3.0 3,5 V-6,5 V/3A, 6.5 V, 9V/2A, 9V-12V/1.5 a Iesire 2: 5V/1A Portul: 2*USB 2.0 de Lucru Temp.: 0~60 grade Celsius Certificare: FCC, CE, ROHS Dimensiune: 4.9*3.9*8cm / 1.9*1.5*3.2" (L*W*H) Greutate Netă: 53g / 1.9 oz Pachet: 1*Bluetooth Transmițător FM 1*Manual de Utilizare engleză 1*Cutie Pachet

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1)TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL.( Fetish-world.ro standard de livrare este rapid,îți sugerez să alegi o )

2)Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Nu putem schimba adresa după ce plata este confirmat.Daca vrei sa schimbat,vă rugăm să anula acest ordin apoi plasați comanda din nou cu noua adresa.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să fie limba engleză.

4)imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5)durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6)Daca nu ai primit coletul tău în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7) din Cauza statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1)Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

2)Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni,și numărul tău de telefon.

3)va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Fetish-world.ro.

4)Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.

1)12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2)produsele Defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

3)sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Fetish-world.ro!

1)Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă vă place produsul,vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul,eu va oferi o reducere data viitoare.



  • Caracteristica 5: transmissor fm
  • Tip De Element: Transmițătoare FM
  • Caracteristică 3: Bluetooth Transmițător FM
  • Tensiune: 12V
  • Caracteristică 2: Auto FM Transmitter
  • Nume De Brand: Onever
  • Afară De Putere: 3W
  • Element Dimensiune: 4.9*3.9*8cm
  • Articol Greutate: 135g
  • Caracteristică 4: transmissor fm
  • Caracteristici Speciale: transmițător fm
  • Tip De Material: ABC, Argint
  • Caracteristică 1: Transmițător FM bluetooth car
  • Numele Modelului: transmițător fm bluetooth