Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Funssor openrail makerslider V slot feroviar de aluminiu extrudare 500mm lungime per buc negru anodizat Navă Rapidă 0
Funssor openrail makerslider V slot feroviar de aluminiu extrudare 500mm lungime per buc negru anodizat Navă Rapidă 1
Funssor openrail makerslider V slot feroviar de aluminiu extrudare 500mm lungime per buc negru anodizat Navă Rapidă 2
Funssor openrail makerslider V slot feroviar de aluminiu extrudare 500mm lungime per buc negru anodizat Navă Rapidă 3

Funssor openrail makerslider V slot feroviar de aluminiu extrudare 500mm lungime per buc negru anodizat Navă Rapidă

132.10lei 125.49lei

Etichete: I70, cartuș de căldură, aluminiu feroviar, c fascicul de aluminiu 20, v slot set, feroviar v, v guid feroviar, voron, makerslide, v slot aluminiu.

Cantitate

SKU: f20697

Funssor openrail makerslider V slot feroviar de aluminiu extrudare 500mm lungime per buc negru anodizat Navă Rapidă de Colete include 5pcs aliaj de Extrudare

Deschide Feroviar, de lucru cu v roată.

Descriere:

1. Aluminiu 6063 T5

2. deschide feroviar 500 mm*5 buc

3. De lucru cu POM delrin v-slot roata (am v slot roată în stoc, vă rugăm să aruncați o vizita

Așteptăm cu nerăbdare să o nouă prelungire a plăcut relația de afaceri.Dacă aveți o întrebare sau nevoie de ceva, pls contactati-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Transport gratuit la nivel mondial , trimite prin China Post Airmail.

Timp de livrare aproximativ 20 -30 de zile lucrătoare.O țară poate întârziere de 1-2 săptămâni.

Vom livra produsele în termen de 2 zile de la primirea plata compensate.

Atenție:

Dacă vrei să iei produsul de urgență, putem, de asemenea, trimite-l prin EMS sau UPS,DHL etc. Aveți nevoie pentru a plăti unele de transport de marfă mai mult .Ne contactați în primul rând, dacă doriți să modificați la EMS,UPS,DHL, etc.

Dacă nu sunteți mulțumit cu a ta achiziție,pentru orice motiv,să ne anunțați.Vom înlocui cu promptitudine elementul sau da un re rambursare,este atât de simplu.Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.De transport de marfă pentru a trimite înapoi și re-trimite-ar trebui să fie plătite de către cumpărător.Pentru protecția dvs., vă rugăm să asigurate de pachetul tău.

Dacă produsele au nici un defect sau o întârziere, vă rugăm să nu se deschide sau nu pleca Negativ & feedback Naturale, ea nu poate rezolva orice probleme .Dar spune-ne, vom face tot posibilul să-l rezolve.

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper să puteți să ne lăsați un Feedback pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile (DSR), care sunt de o importanță vitală pentru creșterea afacerii noastre mici.

Acceptam plata prin Fetish-world.ro NUMAI.Dacă nu aveți Fetish-world.ro, vă rugăm să înregistrați pentru tine la (http://Fetish-world.ro).Plata trebuie să fie primite în termen de 5 zile de la licitații s-a încheiat.Vă rugăm să fi sigur că intenționează să cumpere sau să plătească în termenul menționat înainte de licitare.Neplătite, litigiul va fi depus la Fetish-world.ro pentru non plata ofertanți.

Vă RUGĂM să NU ne lasă 1, 2, 3 sau 4 stele Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.Doar 5-Vânzător Detaliate Opiniile sunt binevenite.



  • Nume De Brand: Funssor
  • culoare: negru
  • Tip De Element: Liniar Feroviar
  • Lungime: 500MM
  • Numărul De Model: openrail makerslider V slot feroviar