Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

ZOOFOXS 1buc 60 x 20 x 10 mm N35 Bloc Neodim Magnet Neodim Puternic Magneți de pământuri Rare 60*20*10 mm 0
ZOOFOXS 1buc 60 x 20 x 10 mm N35 Bloc Neodim Magnet Neodim Puternic Magneți de pământuri Rare 60*20*10 mm 1
ZOOFOXS 1buc 60 x 20 x 10 mm N35 Bloc Neodim Magnet Neodim Puternic Magneți de pământuri Rare 60*20*10 mm 2
ZOOFOXS 1buc 60 x 20 x 10 mm N35 Bloc Neodim Magnet Neodim Puternic Magneți de pământuri Rare 60*20*10 mm 3

ZOOFOXS 1buc 60 x 20 x 10 mm N35 Bloc Neodim Magnet Neodim Puternic Magneți de pământuri Rare 60*20*10 mm

17.92lei 15.24lei

Etichete: bloc magnet jucărie, mare magnet, magnet din neodim, iman neodim, magneti neodium, magneți din neodim cub, mi magnetice blocuri, 12v electro magnet, mici magneți din neodim, Magnet.

Cantitate

SKU: f20961

Caietul de sarcini:

Grad: N35 Forma: Dimensiune Bloc: 60x20x10mm Placare: Ni-Cu-Ni ( Nichel ) Culoare: Argintiu Cantitate: 1 bucată Material: Neodim Magneți Permanenți Max Temperatura de Operare: 80oC (176oF) Direcția de Magnetizare: magnetizat Axial / Grosime (Polii pe Capete Plate) Aplicație: ideal pentru arte și meserii, magneți de frigider, magnetic sculpturi, și alte aplicații industriale.

Pachetul include:

1 x Magnet de Neodim

Avertizare De Siguranță:

1. Asigurați-vă că păstrați magneți sunt la îndemâna copiilor și a animalelor de companie, aceasta nu este o JUCĂRIE, și magneți mici va reprezenta un pericol de sufocare. 2. Ai grijă la degete, deoarece sunt foarte puternici magneți, care sunt dificil de a trage în afară și zbura împreună rapid de departe, astfel încât este foarte ușor să prindeți degetele între atragerea de poli. 3. Păstra magneții departe de dispozitive medicale, produse electronice, magnetice și mass-media, ca magneții noștri au câmpuri magnetice puternice care pot afecta și/sau perturba funcționarea acestor dispozitive medicale, produse electronice, magnetice și mass-media. 4. Magneții sunt fragile, se pot sparge, cip, sau sparge dacă este permis să slam împotriva celuilalt.deci, asigurați-vă că mânerul cu grijă, ochelari de protecție ar trebui să fie purtate la manipularea magneți, urmare a lansării de mici magnetice piese la viteze mari daca zguduitor apare.

Poza:

1,Am prefera plata prin ESCROW. 2,Fetish-world.ro acceptă visa,Mastercard,Western Union,și transfer, prin intermediul branks.

1,Toate comenzile vor fi procesate în termen de 48 de ore de la plată,cele mai multe sunt trimise pentru transport gratuit. 2,Vom verifica comanda cu atenție în termen de 24 de ore și se lasă mesajul, dacă este necesar,vă rugăm să acorde o atenție. 3,transport Gratuit elemente sunt trimis prin China post air mail, timpul de livrare este decis de transport condiție.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri în cele mai bune putem.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdere, și nu vom da cumpărătorului un plin redund.Cumpărătorul ar trebui să tyr pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.



  • Tip: Permanent
  • Compozit: Pământuri Rare Magnet
  • Cu Găuri: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: ZOOFOXS
  • Numărul De Model: 60x20x10mm
  • Forma: Bloc
  • Cerere: Industriale Magnet