Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Ecran cablu pentru canon LEGRIA mini-articol nou 0

Ecran cablu pentru canon LEGRIA mini-articol nou

49.55lei 42.12lei

Etichete: r56, eos m50, cosplay capota, ruff, elementele de transport gratuit sub un dolar, r26, aparat foto canon vixia, cablu de aparat de fotografiat canon, lucioasă ulei ciorapi, canon m50.

Cantitate

SKU: f21790

Plata: acceptam Alipay,TT,Western union,Moneygram etc. alege cea mai convenabilă pentru tine.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Transport & Pachetului:

Nava în statele UNITE ale americii, prin intermediul Epacket poate dura în jur de 7 - 15 zile lucrătoare, cu număr de urmărire.

Postul va fi livrat în termen de 24 de ore de îndată ce plata dvs. verificate.Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc. Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice personalizate/taxe impozite suportate în țara dumneavoastră.Retur si Schimb Politica de Returnare sau de schimb este acceptată numai unul.Elementul trebuie să fie returnate ca a primit,nu a fost folosit,nu deschis,nu sunt deteriorate.Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport.Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate.

Feedback: În scopul de a vă oferi un serviciu mai bun, vă rugăm să trateze tranzacția destul.Feedback-ul este viața noastră, înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună.Pentru că, considerăm, de asemenea, un NEUTRU feedback-ul ca un feedback NEGATIV.

Contact: Dacă există orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi prin intermediul Fetish-world.ro.vom răspunde în termen de 24-48 de ore,cu excepția vacanță.

Cine Suntem: Suntem o manufacurer pentru camera de piese de schimb,noi sunt binevenite atât cu amănuntul și en-gros de clienți,dacă aveți nevoie de cantități mari,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi pentru a obține un preț mai bun.



  • Utilizarea: Camera
  • Dimensiune: none
  • Numărul De Model: LEGRIA mini
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: No