Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

DC-DC Impuls de Mare Putere LED-uri de Putere de Curent Constant Sursa de 12-80V Lift 12-95V de Ieșire Reglabilă de Tensiune și Curent 0
DC-DC Impuls de Mare Putere LED-uri de Putere de Curent Constant Sursa de 12-80V Lift 12-95V de Ieșire Reglabilă de Tensiune și Curent 1
DC-DC Impuls de Mare Putere LED-uri de Putere de Curent Constant Sursa de 12-80V Lift 12-95V de Ieșire Reglabilă de Tensiune și Curent 2
DC-DC Impuls de Mare Putere LED-uri de Putere de Curent Constant Sursa de 12-80V Lift 12-95V de Ieșire Reglabilă de Tensiune și Curent 3
DC-DC Impuls de Mare Putere LED-uri de Putere de Curent Constant Sursa de 12-80V Lift 12-95V de Ieșire Reglabilă de Tensiune și Curent 4

DC-DC Impuls de Mare Putere LED-uri de Putere de Curent Constant Sursa de 12-80V Lift 12-95V de Ieșire Reglabilă de Tensiune și Curent

214.72lei 199.69lei

Etichete: pneomatic ochi, pantaloni scurți roșu demon, putere ww2 cărămizi, geamuri electrice vaz, polonia alldocube, pantofi femei zara, mini creion anvelope, pantaloni scurți roșu scalp, plinta pvc sta.

Cantitate

SKU: f819

modname=ckeditor

Proiectarea de substrat de aluminiu este mai mic în dimensiuni (latime 70mm la 60mm).Există doar un singur bord, în transportul lista

Supliment:

1, camere izolate BOOST

2, modul curent de control

3, tensiunea de intrare 10.5-80V, mai puțin decât 10V ventilator de alimentare va fi insuficientă, drumul principal poate fi operat sub 100V de intrare, regulatorul de tensiune rezista până la 110V.

4, intrare nominală curent 12A, cea maximă este de 15A

5, regulamentul tensiunea de ieșire este de 12-92V, și de ieșire protecție la supratensiune valoare este 97v alineatul, care depășește valoarea și se închide la ieșire.

6, curent de ieșire: reglabil 0-8A (limitat la PWM mod de reglementare și să stimuleze modul de încărcare a 0A curent, alte condiții sunt calculate de către tensiunea de intrare împărțit cu echivalentul rezistența de sarcină).

7, tensiune de intrare de limitare curent de ieșire: funcția este mai puțin aplicată, care este destinat pentru a reduce curentul de ieșire liniar atunci când tensiunea de intrare este mai mică decât valoarea de setare.Această funcție este potrivit pentru intrare de la o sursă de curent constant.

8, protectie la scurt-circuit funcția: ieșire poate fi scurtcircuitat, în orice caz, iar viteza de raspuns este rapid, scurt-circuit este eliminat sau shutdown este reluată după boot.

Producția de scurt-circuit de protecție trebuie să fie conectat la VBAT terminal, în caz contrar siguranța va fi ars.

9, modulul cu telecomanda boot funcție, pinul GND power off, circuit deschis de putere.

10, deschiderea valoarea circuitului ventilatorului este de aproximativ 50 de grade, iar peste temperatura de protecție este de aproximativ 70 de grade Celsius, care este mai mică decât 60 de grade.

11, tensiunea de afișare este de aproximativ 1V mai mare decât cea a Fu verde pătrat.Afișajul curent este mai precisă la 6A și abaterea maximă va fi de aproximativ 0.3 A.

12, se poate extinde de înaltă tensiune de curent constant LED-uri de putere, de conducere și aduce 3000:1 PWM dimmer și suplimentare liniare, analogice de diminuare.Rezerva PWM port de intrare și de control analogic curent de ieșire interfață.Te rog datele de contact.

Aspecte care necesită o atenție deosebită:

1, să Acorde o atenție la înaltă presiune!Producția este aproape de 100V, care a depășit cu mult siguranța gama de tensiune.Vă rugăm să acorde o atenție la pericol de electrocutare.

2, utilizarea acestui modul în funcție de principiul de conservare a energie de bază.

3, modulul în sine are un număr limitat de disipare a căldurii.Este recomandat ca un curent de intrare ar trebui să fie utilizat în termen de 15A și disiparea termică putere ar trebui să fie mai mică de 40W.

4, este recomandat ca impuls raport trebuie să fie mai mică decât 3, și de ridicare mare raport ar trebui să fie utilizate sau temperatura ar trebui să fie redus pentru a se asigura că pierderea de căldură este mai mică decât 40W.A spori eficiența va scădea în mod semnificativ atunci când a stimula raport este mai mare.

5, dacă nu există nici un curent de ieșire (sau pulsul tip de ieșire) atunci când producția de modulul este încărcat, acesta poate fi supratensiune sau peste protecție curent.În acest moment, vă rugăm să încercați pentru a opri aparatul.

6, VBAT de ieșire nu trebuie să fie capacitiv de încărcare, în caz contrar acesta va fi privit ca un scurt-circuit vina de a opri producția.

7, alternator nu ar trebui să fie direct de intrare ca modulul de după rectificare.

8, de ieșire nu trebuie să fie conectat la motor, mai ales vehicul electric.Vă rugăm să nu idealiza parametrii de putere, mai ales invizibil parametri.

cerere

Este potrivit în special pentru înaltă tensiune serie a CONDUS mașina, de încărcare pentru vehicule electrice, de exterior, panouri solare sau acumulator stimularea de a percepe 56V și mai presus de vehicule electrice.

Următoarele este versiunea veche de fotografie, care pot fi produse în lot.

'  • DIY Consumabile: ELECTRICE