Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:

Fetish World Videochat Sustine Performanta

...primul studio de videochat de Fetish din lumePerformanta cu Fetish World Conditiile angajarii tale la noi:

Seriozitate - Pentru noi, seriozitatea este foarte importanta. Numarul de ore pe care il petreci online trebuie sa fie suficient pentru a duce la fidelizarea membrilor si pentru a fi promovata de catre site-urile cu care lucram. Astfel vei putea avea castiguri de 10.000$ pe luna.
Implicare - numai un model implicat poate avea castiguri foarte mari. Job-ul de model nu este un job usor si vei avea tot timpul de invatat!
Imagine - pentru Fetish World, conteaza foarte mult sa ai grija de tine, sa fii mereu aranjata si sa te prezinti la job cu o imagine fabuloasa. Iti oferim posibilitatea de a merge GRATUIT la solar, coafor, manichiura si make-up.
Cunoasterea limbii engleze - limba engleza reprezinta un criteriu, dar daca nu stii limba engleza si iti doresti sa fii in echipa noastra, avem cursuri gratuite pentru tine. smiley
Vestimentatie eleganta, care te pune in valoare.
Daca iti doresti sa ai venituri foarte mari, acestia sunt primii pasi spre o viata fara griji.

De ce Fetish World?

Experienta

Experienta de peste 16 ani in videochat Fetish Studio are la baza experienta a 16 ani de existenta in acest domeniu. In 16 ani am trainuit sute de modele, ne-am bucurat de fiecare informatie si mereu am lansat ceva nou in piata de profil. Ne-am dezvoltat pas cu pas si am ajuns sa fim printre cei mai buni. De asemenea, am deschis primul studio de Fetish Glamour de pe piata si ne axam pe profesionalismul, seriozitatea si confidentialitatea care ne-au fost motto si idei de baza in ultimii 16 ani.
Experienta ne ajuta sa iti putem oferi informatiile si trainingul necesar pentru ca tu sa ai castiguri de mii de $ pe luna, pentru ca tu sa ajungi in top si sa fii un model multumit si fericit pe toate planurile.
Tot din experienta, am invatat ca numai muncind poti ajunge sa ai incasari record. Asa ca, Fetish Studio te indeamna sa profiti de training-urile pe care ti le ofera sa si ajungi in top.

Training profesionist

Traineri dedicati la Fetish World videochat Intotdeauna am fost in continua invatare. Avem o echipa de trainerite, foste modele care sunt acolo pentru tine si pentru nevoile tale. Vei fi invatata de la 0 si, daca asculti de sfaturile lor, vei ajunge sa excelezi.
Productivitatea crescuta are la baza cel mai important principiu al nostru: Invatarea continua.
Datorita traineritelor noastre, numeroase modele au crescut cu 500% in incasari, au o imagine de invidiat, stapanesc limba engleza si sunt foarte mandre de evolutia lor.
Rolul unei trainerite este acela de a te face sa cresti, de a-ti fi alaturi in orice moment si de a te motiva. Te invata cum sa iti folosesti zambetul, cum sa transmiti cu privirea si cum sa transmiti emotii numai printr-o simpla privire, intr-un cuvant, vei invata cum sa comunici atat verbal cat si non-verbal. Tot traineritele te vor sfatui in materie de outfit-uri, coafura si make-up, pentru a corespunde studioului Fetish dar si camerei de lucru.
Vei vedea cat de mult inseamna sa ai in spate o echipa de trainerite, special pentru tine, gata sa te ajute in orice moment sau problema.

Camere HD ultra moderne, PC-uri performante si sisteme de lumini profesionale

Oferim modelelor noastre camere web performante si computere rapide pentru sesiunile de videochat Ne place ca modelele noastre sa lucreze in cele mai bune conditii si cu cea mai buna si performanta aparatura. Folosim camere HD de ultima generatie si suntem mereu in pas cu tot ce apare nou. Ne place sa adoptam un stil glamour si elegant, atat in decoruri si outfit-uri cat si in aparatura.
Avem camere HD de ultima generatie si PC-uri cu cele mai noi specificatii. Toate acestea le-am ales pentru tine, pentru ca tu sa iti pui in evidenta capacitatile de comunicare. Am ales pentru tine sisteme de lumini profesionale pentru a-ti pune in valoare calitatile si trasaturile.
Avem o echipa de IT care te va ajuta ori de cate ori ai nevoie si iti va fi alaturi atat la inceput cat si pe parcursul colaborarii tale cu Fetish Studio. Ai parte de programe video si audio preinstalate care vor face ca tu sa nu ai nevoie sa faci alte setari.
Asadar, iti punem la dispozitie cea mai noua si de calitate aparatura. Vino sa te convingi.

Locatie usor accesibila

Fetish World videochat in Bucuresti locatie exclusivista si usor de accesat Studioul Fetish este amplasat la numai cateva minute de Metrou Piata Muncii. De asemenea este aproape si de statiile de tramvai aferente zonei.
Incercam sa facem tot posibilul pentru ca modelele noastre sa nu piarda mult timp pe drum.
Timpul tau este pretios pentru noi.

Job Videochat 100% legal Fetish Studio

Fetish World video chat Bucuresti job 100% legal cu contract Suntem 100% legali, din toate punctele de vedere. Vrem ca tu sa fii un model independent, fericit si cu toate veniturile declarate la stat.
Contract 100% legal, conform legislatiei din Romania
Iti poti controla castigurile si comisioanele
Ne place sa fim transparenti. Ne dorim sa vorbesti orice cu noi si sa iti oferim toate lucrurile de care ai nevoie.
Castigurile se incaseaza la datele stabilite, niciodata mai tarziu
Veniturile tale sunt declarate la stat.
Pentru noi, este important ca tu sa fii motivata si sa te implici in job-ul de model, asa cum facem si noi la randul nostru.

La Fetish Studio confidentialitatea este respectata prin contract

Echipa Fetish World Video Chat Bucuresti stie ce inseamna sa respecti confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal Inca din prima zi de lucru ca model independent in cadrul echipei noastre, vei semna un contract de confidentialitate. Prin acest contract, noi ne angajam sa nu folosim datele tale in niciun fel si sa nu le facem publice, decat in urma consultarii cu tine si cu acordul tau!
Calculatorul pe care il folosesti este securizat.
Un alt lucru pe care trebuie sa il stii, este ca Romania este banata, deci nu te va vedea niciun membru din tara. La logare, vei folosi nick-name, nu datele tale personale. Este de preferat sa nu accesezi retelele de socializare de pe calculatorul folosit pentru streaming online.
Nimeni nu va sti ca lucrezi la videochat decat daca tu vei alege sa ii spui.

E timpul sa iti cresti veniturile.

Da click pe butonul de mai jos si programeaza-te pentru interviu!

Top