Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:


Intrebari frecvente

Prin specificul domeniului, activitatea de videochat ridica in continuare intrebari pentru majoritatea potentialelor noastre modele. Mai jos iti prezentam cateva raspunsuri la cele mai frecvente intrebari.

Cum va decurge recrutarea?

In primul rand, o sa ne cunoastem. O vei cunoaste pe d-ra Manager. Iti vom prezenta toate elementele importante legate de ceea ce inseamna Studioul Fetish World si la final iti vom face o prezentare a studioului. Vei avea posibilitatea sa vezi unde vei munci si cum arata camerele de lucru.

Ce program de munca aveti?

Exista program de zi si program de noapte doar, de 8 ore, respectiv 10 ore


T1 - 8h - 07:00 - 15:45
T1 - 10h - 07:00 - 17:45
T2 - 8h - 20:00 - 04:45
T2 - 10h - 19:00 - 05:45

Pot sa muncesc la voi daca sunt inca la facultate?

Poti discuta cu d-ra manager si puteti stabili impreuna un orar pe care sa il respecti. In ceea ce priveste orele si sesiunile de examene, flexibilitatea programului nostru te va ajuta sa nu pierzi nicio ora predata la facultate.

Am auzit ca se castiga foarte bine la Fetish World, este adevarat?

Da, este foarte adevarat. Suntem alaturi de tine, inca de la inceput poti evolua si atinge sume de mii de $ inca din prima luna, insa, numai prin implicare si seriozitate!

Care este metoda de plata?

Banii se vireaza in contul tau pe 10 si 25 ale fiecarei luni.

Nu vreau sa afle prietenii si familia cu ce ma ocup.

Romania este banata, ceea ce inseamna ca nu poti fi vazuta de utilizatorii din Romania. In contractul tau nu va exista cuvantul "videochat". Mai multe detalii se discuta la interviu.

Ce se intampla in cadrul sectiunii Adult??

Sectiunea adult implica nuditate! Iti spunem acum ca daca esti o persoana comunicativa si fara inhibitii, pregatita sa castigi sume mari de bani, atunci cu siguranta este locul perfect. In cadrul sectiunii Adult, tu esti o actrita care va interpreta un rol.

Daca nu vreau deocamdata sa lucrez in cadrul sectiunii Adult?

Nu recomandam sectiunea Non-Adult decat modelelor care vorbesc fluent limba engleza si au o imagine foarte buna.

Pot sa performez si de acasa?

Nu. Din experienta, lucrul de acasa nu iti aduce venituri foarte mari. In studio ai traineri care te pot ajuta din toate punctele de vedere, decoruri fabuloase, care respecta toate regulile site-urilor cu care lucram.

Daca nu ma descurc bine in limba engleza pot sa aplic?
Da, insa trebuie sa participi la cursurile de limba engleza, oferite GRATUIT de Fetish World!

Sunt minora si vreau sa muncesc pentru voi, este posibil?
Nu! In momentul in care ai devenit adult, ai implinit 18 ani, te invitam la noi pentru a discuta termenii colaborarii si pentru a trece prin filtrul recrutarii.

Fetish World este si pentru baieti?
Nu, nu colaboram cu persoane de sex masculin!

Care este cadrul legal in care studioul de videochat isi desfasoara activitatea?
In primul rand vrem sa va asiguram ca experienta si vechimea pe care o avem in aceasta piata ne reprezinta si am castigat-o in urma prestarii unor servicii de calitate si respectand litera si spiritul legii. Legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei si Legea 496/2004 pentru modificarea si completarea legii 196/2003 sunt cele doua legi pe care le respectam si sub incidenta carora ne desfasuram activitatea. Suntem tot timpul atenti la orice modificari in acest domeniu si le aplicam in totalitate.

Cat de mult conteaza aspectul exterior pentru videochat?
Aspectul este foarte important atunci cand esti in fata camerei. Make-up-ul, coafarea, solarul, le oferim GRATUIT, pentru tine! Tinem la imagine, seriozitate si implicare!

Top