Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:

Primul studio de Fetish Glamour din Romania

Primul studio de Fetish Glamour din Romania Fetish World Studio este primul studio de Fetish Glamour care imbina lumea imaginatiei ascunse cu realitatea!

Avem experienta de peste 16 ani in domeniu si suntem mereu cu un pas in fata celorlalti. Am ales cele mai frumoase, de calitate si glamour decoruri pentru ca tu sa explorezi universul fetish la cel mai inalt nivel.

Categoria Fetish se deosebeste de celelalte categorii deoarece aici se pot face role-play-uri, BDSM(Bondage and Sado-Masochism), jocuri. Tinutele pentru fetish sunt speciale, axandu-se pe tinute din piele si uniforme din diferite domenii(doctorita, asistenta, politista, s.a.m.d) De asemenea, accesoriile au un rol important in aceasta categorie.

Din aceasta categorie nu vor lipsi niciodata culorile inchise, cizmele inalte cu toc.

De asemenea, ca sa poti fi un model fetish, trebuie sa iti placa domeniul, sa te implici si sa iti doresti sa devii cea mai buna. Un model de Top, in categoria fetish, are castiguri de peste 20.000$ pe luna.

Iti oferim posibilitatea de a beneficia de cele mai bune trainerite, care lucreza in domeniu de ani de zile si care te vor instrui si te vor invata despre arta comunicarii, arta fetishului, si, nu in ultimul rand, despre cum sa fii cea mai buna in domeniu. Ne dorim sa excelezi in tot ceea ce iti propui si sa iti doresti sa faci parte din echipa doar daca esti de acord cu faptul ca implicarea inseamna cel mai bun start!

"Your most desired fantasies come to life"!

E timpul sa iti cresti veniturile.

Da click pe butonul de mai jos si programeaza-te pentru interviu!

Top