Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:

Am avut o problema cu chiria

Am avut o problema cu chiria

Momentul in care am ajuns la Fetish a fost un moment foarte greu al vietii mele. Am trecut prin multe pana sa ajung acolo. In primul rand, nu aveam cazare in Bucuresti. Nu aveam un job sau familie care sa ma sustina. Eram o studenta de anul I, pierduta pe o strada a Bucurestiului. Si cam atat. Am ajuns la usa lor fara adidasi in picioare iar astazi sunt o femeie cu obiective atinse si cu planuri serioase de viitor.

Stiti cum? In primul rand, am avut o discutie libera cu managera, mi-a oferit cazare, servicii de infrumusetare si cateva outfituri potrivite. A fost un nou inceput pentru mine. O noua sansa la o viata frumoasa pe care n-as fi primit-o din alta parte. Apoi am inceput sa lucrez. Am fost ajutata, am reusit sa castig peste 2000$ pe luna!

In 3 luni am reusit sa imi iau in chirie un apartament cu 2 camere, numai pentru mine, sa imi cumpar o masina si sa imi pun ordine in viata, asa cum mi-am dorit dintotdeauna.

Acum... pot sa spun ca m-am realizat. In curand as vrea sa imi deschid si o mica afacere. Imi doresc sa confectionez bratarele, e una din pasiunile mele. Si... de ce sa nu incerc?

Grigore Bogdana

E timpul sa iti cresti veniturile.

Da click pe butonul de mai jos si programeaza-te pentru interviu!

Top