Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:

Am luat 1000 $ bonus de recrutare

Am luat 1000 $ bonus de recrutare

Imi place sa fac videochat. Imi place ca pot sa invat o multime de lucruri, ca imi pot permite orice. Am o multime de bonusuri si avantaje. Nu am mai dat bani pentru servicii de infrumusetare de multa vreme si am avut parte si de bonusuri de recrutare. Am recomandat 5 persoane si mi-am luat 1000$! Si... culmea. Mi-am facut si prietene :) .

Am reusit sa ajung la Fetish si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Am avut mari probleme cu chiria iar ei mi-au oferit un apartament in care sa locuiesc. Nu mi-a venit sa cred ca au sarit in ajutorul meu cand nimeni altcineva nu o facea. Mai mult decat atat, m-au ajutat sa ma mut si m-au ajutat cu avansuri de weekend pentru a ma pune pe picioare.

Pentru mine asta a fost sansa vietii. De ce? Pentru ca acum m-am realizat. Va vine sa credeti ca acum am propriul apartament? Ca am o masina pe care o conduc si o multime de avantaje de care ma bucur zilnic? Sunt de 4 ani in echipa Fetish si n-as pleca pentru nimic in lume. Ma simt ca si cum ar fi casa mea. Imi place sa vin la munca, imi place sa fac parte dintr-o echipa atat de echilibrata si serioasa. Am reusit sa imi ajut familia, am reusit sa le dedic timp celor dragi din viata mea. E o viata frumoasa si poti sa te uiti in jurul tau si sa vezi cat de multe a facut Fetish Studio videochat pentru mine. Am intalnit cea mai tare managera si suntem cele mai bune prietene.

Daca in urma cu 5 ani nu stiam ce inseamna sa iti traiesti viata si sa acumulezi cunostinte, acum sunt mandra de ceea ce am realizat si de lucrurile pe care le stiu!

Va astept cu drag in echipa care mi-a redat zambetul!

Alexandra Samoila

E timpul sa iti cresti veniturile.

Da click pe butonul de mai jos si programeaza-te pentru interviu!

Top