Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:

Castig 3000$ pe luna

Castig 3000$ pe luna

Numele meu este Mirela si sunt fericita ca fac parte din echipa Fetish. Am fost profesoara de engleza pentru 10 ani. Apoi, am realizat ca nu voi avea niciodata nimic din ceea ce imi doresc si am inceput sa caut job-uri. Din fericire, am ales Fetish Studio. Aici fac ce imi place. Castig peste 3000$ pe luna si fac parte din echipa de elita a studioului.

Inainte sa fac parte din aceasta echipa nu stiam ce inseamna sa fii fericit. Aveam doar facturi interminabile, un copil de crescut si o casa in care nu investisem niciodata. Ca sa nu mai spun ca nu exista posibilitatea de a ma gandi la o vacanta sau la un viitor stralucit pentru copilul meu.

Inca din prima clipa in care am ajuns la Fetish, viata mea s-a schimbat complet. Am inceput sa investesc in coltul meu de rai, sa ii ofer alte lucruri copilului meu, sa il duc la innot, la o gradinita mai buna. Mai mult decat atat, am inceput sa am grija de mine, sa merg in vacante. Sunt mult mai relaxata si pot spune ca am deschis poarta fericirii. Nu stiu cum m-as fi descurcat la fostul job. Nu cred ca as fi avut curajul sa spun ca am o viata frumoasa.

Ziua mea incepe cu multa energie si forte proaspete. In primul rand nu mai sunt stresata, stiu ca imi pot atinge toate obiectivele si ca ma pot baza pe o echipa de incredere. Nu exista sentiment mai frumos decat sa fii sigura de un job bine platit si o echipa care te sustine mereu, indiferent de situatie. Credeti-ma pe cuvant, este important sa fii tu cea care pune punctul pe "I" si sa ai grija de tine si de familia ta! Tu trebuie sa te autodepasesti. Eu am facut-o. Bineinteles ca nu fara ajutor, am avut suportul unor oameni minunati care mi-au fost alaturi indiferent de situatie. Daca ar fi sa mai aleg un job in videochat Bucuresti, as alege intotdeauna Fetish Studio.

Choose perfection! Choose Fetish!

Mirela Musat

E timpul sa iti cresti veniturile.

Da click pe butonul de mai jos si programeaza-te pentru interviu!

Top